PIZZA FEST 2019: ПЕРЕМОЖЦІВ ОБРАНО! - Піца Celentano
green
Назад

PIZZA FEST 2019: ПЕРЕМОЖЦІВ ОБРАНО!

Вже втретє у Львові зустрілися найкращі піца-майстри України на Відкритому Чемпіонаті України з піци і ми раді оголосити переможців Pizza Fest 2019! Традиційно змагання відбулися у Львові протягом 4-7 вересня, а саме у Silpo Resto ТРЦ Victoria Gardens та на Арені Львів в рамках HoReCa Show Lviv.

На змагання приїхало 32 учасники з різних куточків України, щоб позмагатися за звання кращого. Піца-майстрів оцінювали за стандартами світових змагань. Суддівську колегію очолив Чемпіон світу з класичної піци та піца-акробатики Даніло Пагано.

“Рівень професійності українських піце-майстрів з кожним роком зростає – запевнив головний суддя чемпіонату, який також судить і світові змагання. “У порівнянні з минулим роком бачимо вищу активність учасників у категоріях “Неаполітанська піца” та “Класична піца”. В останній учасники просто вразили нас своїми авторськими піцами, адже у минулі роки українці не були такими впевненими в собі та боялися експериментувати. Цього року – це незвичайні та сміливі поєднання інгредієнтів, а також високий естетичний рівень презентації страв. Браво, Україна!” – прокоментував Даніло Пагано.

Але завжди краще побачити все на власні очі – тому усі яскраві емоції та не менш яскраві фото вже тут: http://bit.ly/2mbl0J0

У кожній категорії обрано найвправніших майстрів, а дехто зібрав медалі навіть не в одній категорії:

  • Неаполітанська піца

1 місце – Вадим Гойда – 288 балів
(Львів, ресторан Тісто)
2 місце – Віталій Колошиць – 281 бал (Чортків, ресторан Ex Presto)
3 місце – Ігор Чепесюк – 279 балів
(Борщів, ресторан Місто)

  • Класична піца

1 місце – Ростислав Паненко (Львів, ресторан Smaki-Maki) – 368 балів
2 місце – Віталій Колошиць – 354 бали (Чортків, ресторан Ex Presto)
3 місце – Сергій Паленичка – 349 балів (Винники, ресторан Pizza Celentano Ristorante)

  • Індивідуальний фрістайл (піца-акробатика)

1 місце – Дмитро Сеник
(Львів, Pizza Celentano Ristorante)
2 місце – Влад Горай
(Львів)
3 місце – Роман Горінь
(Львів, ресторан Pizza Celentano Ristorante)

  • Найбільша розтяжка

1 місце – Іван Силюга – 182 см
(Винники, Pizza Celentano Ristorante)
2 місце – Влад Горай – 176 см
(Львів)
3 місце – Дмитро Сеник – 172,5 см (Львів, Pizza Celentano Ristorante)

  • Найшвидша розтяжка

1 місце – Дмитро Сеник – 1 хв 48 с (Львів, Pizza Celentano Ristorante)
2 місце – Артур Беднарський – 2 хв 21 с (Львів, Pizza Celentano Ristorante)
3 місце – Іван Силюга – 2 хв 29 с
(Винники, Pizza Celentano Ristorante)

Pizza Fest вже втретє організовує мережа ресторанів Pizza Celentano. Цьогоріч Генеральним партнером Чемпіонату став бренд Mutti – виробник #1 продукції з натуральних томатів в Італії. Офіційний партнер Pizza Fest 2019 – найвідоміший італійський виробник муки – бренд 5 Stagioni, який виробляє муку Privat Label – муки Pizza Celentano! Одним з партнерів став бренд свіжих сирів для професійної кулінарії – Lel`, який відзначив учасника категорії «Класична піца» спеціальними призами: навчання у ProCheese Academy та членський внесок для виступу у категорії «Класична піца» на світовому чемпіонаті по піці у Пармі, Італія у 2020 році. Спеціальний приз за волю до перемоги – професійний блендер від компанії Robot Coup отримав Александр Шабунін с. Велятино, ресторан Смачна кухня.

Учасники Чемпіонату отримали не лише яскраві емоції, а й корисні рекомендації та навики та вже відправилися в свої ресторани готуватися до наступного Pizza Fest. Такі професійні змагання популяризують професію піце-майстра та переносять мистецтво приготування піци в Україні на якісно новий рівень, але окрім того перетворюються на най видовищніше кулінарне шоу України.

green