Мережа ресторанів Pizza Celentano підтримує НЕЗЛАМНИХ💪🏻 - Піца Celentano
green
Назад

Мережа ресторанів Pizza Celentano підтримує НЕЗЛАМНИХ💪🏻

З нагоди 25-річчя мережі ресторанів «Pizza Celentano», компанія ініціювала благодійний захід зі збору коштів для розбудови Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Ініціативу підтримали Львівська міська рада та, зокрема, ЛКП «Львівелектротранс». Тож у найближчі вихідні, 5-6 серпня, у місті курсуватиме екскурсійний трамвайний маршрут із символічним номером – «25». Усі пасажири цього маршруту отримають смачні частунки від «Pizza Celentano», а донати за «незламні» квитки скерують для дитячого відділення реабілітації UNBROKEN KIDS, яке облаштовують на базі лікарні святого Миколая.

Екскурсійний ретро-трамвай курсуватиме 5 та 6 серпня з 12:00 до 18:00. Відправною точкою буде площа Ринок. Навпроти фонтану «Нептун» стоятиме білий намет з написом «Смачна зупинка», де можна буде зробити благодійний внесок готівкою або грошовим переказом та отримати символічний «незламний квиток» для проїзду в екскурсійному трамваї. Мінімальна вартість донату для дорослих – 200 грн, для дітей – 100 грн.

Маршрути екскурсійного трамвая будуть такими: пл. Ринок → вул. Дорошенка → вул. Коперника → вул. Чупринки → вул. КОНОВАЛЬЦЯ → вул. Чупринки → вул. Коперника → вул. Дорошенка → пл. Ринок та пл. Ринок→ вул. Руська→ вул. Личаківська → вул. Мечникова → вул. Левицького → вул. Вахнянина → ПОГУЛЯНКА (вул.ВАХНЯНИНА) → вул. Левицького → вул. Мечникова → вул. Личаківська → пл. Ринок.

Під час поїздки пасажирів пригощатимуть піцою та розповідатимуть цікаві історичні факти про Львів, про історію львівського трамваю, про Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ та про створення мережі ресторанів «Pizza Celentano».

З офіційною новиною ви можете ознайомитись на сайті ЛМР: https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/297716-u-tsi-vikhidni-u-lvovi-kursuvatime-retro-tramvaj-pasazhiriv-prigoshchatimut-pitsoyu-a-donati-za-kvitki-skeruyut-na-obladnannya-dlya-dityachoji-reabilitatsiji-video

green